Kultura

Gurney
18.9.2015 11:34
Hledám hráče/hledám vypravěče!
Protože naše komunitní sekce je momentálně v poněkud neutěšeném stavu a relativně často se tu objevují příspěvky typu hledám skupinu/hráče/vypravěče, tady je na to speciální diskuze. Nezapomeňte napsat koho hledáte (hráče, vypravěče, popřípadě v jakém množství), co a kde chcete hrát (místo/město, případně online, ať už přes Google Hangouts, Roll20, Fantasy Grounds nebo post-by-post) a nějaký kontakt na sebe (pokud nechcete dáva mail, pak se stačí registrovat zde na d20 a ostatní registrovaní uživatelé vám následně můžou posílat zprávy).

Zároveň sem budu přepostovávat "hledám ..." vzkazy, co se objeví v jiných diskuzích.
16.8.2024 22:19 - renee
Dobrý den , jmenuji se René/Renny/Reniel , je mi 21 let a DnD hraji už přes tři roky. V současné době jsem hlavně DM ( DMuji současně "Descent into Avernus") ale docela mi chybí být hráč a navíc mám přehršel volného času s kterým už nevím co dělat . Je v Liberci nějaký DM či už poskládaná družina (ideálně věkové blízká mého věku) ke který by se dalo připojit ? Ať už k začínající kampani nebo už rozběhlé . Časově jsem dost flexibilní a mohu skoro vždy .

Kdyžtak kontakt na instagram - renee.nerd
28.8.2024 21:00 - Count
NOVÉ MOŘE - Otevřená RPG hra

Od září naostro pro zájemce z Frýdku-Místku a blízkého i širokého okolí.

Připojte se k nové RPG kampani Nové moře a prozkoumejte svěy plný tajemství a nebezpečí. Jsem zkušený vypravěč, který vás provede epickým dobrodružstvím, kde každé vaše rozhodnutí může změnit osud celé výpravy. Hra je otevřená všem, stačí přijít s odvahou a chutí objevovat.

Setting: High fantasy, středověk, vlastní svět
Styl hraní: Sandbox kampaň
Systém: Omega (nebo Fate)
Frekvence: 1 x za 3 týdny
Délka hraní: 4 - 5h na jedno sezení
Počet hráčů: 4-5
Věk hráčů: 18+
Místo konání: Hospoda U Čendy, Hodoňovice u Frýdku Místku

Potvrzení účasti a dotazy pošlete na count@post.cz. Na další sezení bude přihlašování pomocí formuláře.

Otevřené hry je možné se účastnit pravidelně nebo jednou za čas dle časových možností.

Sandbox je svět plný možností - různých míst, postav, motivací a potenciálních dějů, mezi kterými si hráči volně vybírají ty, které je zaujmou.

Pravidla jsou jednoduchá i pro nováčky a budou vysvětlena před začátkem hry.

Další informace a diskuse: https://www.facebook.com/events/864318102277560?ref=newsfeed
24.9.2024 11:54 - cyrasil
cyrasil píše:
Zdravicko,

hledam nejakou skupinu, ktera by me pribrala na hrani PF2e. Jsem otevreny jak necemu kratsimu, tak i delsi kampani.

Casove moznosti: Nejlepe UT nebo CT, urcvite nemuzu ve stredu, ostatni dny by asi take sly, ale nejspis ne uplne kazdy tyden. Znacne bych preferoval pevny termin, jednou za tyden az dva.
Misto: Nekde v Brne, jen a pouze offline
Svet/styl: Nemam vylozene nejake vyhranene pozadavky, ale uplne mi nesednou kampane, ktere se hodne zameruji na intriky/diplomacii apod. Stylove se mi libi Vetsina Golarionu, pripadne treba Ebberon ci Theros z DnD, jsem ale otevreny i fantasy/steampunk homebrew svetu.

Kontakt: nejlip asi tady pres soukrome zpravy. Sokrome kontakty tu vystavovat moc nechci;-)

Stale aktualni
3.10.2024 11:48 - Jogo
Místo: Zlín/Holešov a okolí
hledá se: Hráč/hráči
svět: vlastní
Hraní: naživo ne online
čas: pravidelně třeba co 14 dní záleží na domluvě

Zdravím hledáme někoho kdo by se chtěl přidat do naší družiny, humor nám není cizí a i ten drobný cosplay se v naší družině objevuje ????, roleplay také nechybí, ovšem po zkušenostech preferujeme spíše hraní na živo než po netu kvůli lepšímu procítění věští zábavě a dobrým hereckým výkonům ????. Takže pokud by se našel někdo z okolí Zlína nebo Holešovu kdo by rád zahrál na živo muže napsat.

Ig: michal.jogo.langer
4.10.2024 08:51 - orion
Ahoj, Jogo

já bych se s radostí přidal. Bohužel nemám IG.
Kontakt: Discord orion00981

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

ČAS neregistrovaní : 0.0012109279632568 sec;
Nenalezeny žádné záznamy.
ČAS 0.056565046310425 secREMOTE_IP: 35.171.164.77