GRRM a Píseň

Alek
25.8.2009 18:28
Herecké obsazení a štáb připravovaného seriálu HBO na motivy ságy Píseň ledu a ohně od G.R.R. Martina.
12.3.2010 14:08 - Flanker.27
Chmur píše:
Já myslel, že jen křičel jméno jiné a byl trochu hrubý

taky mám ten dojem, že Tyna si události poněkud přetvořila k obrazu svému, ale vzal to nešť, koneckonců ony některé dámy bývají po zmírném zmydlení jako vyměněné (viz Nohavicova píseň o Robce a Chlopkovi).

Kde bych si přál být? Stromovina, to víno bych ochutnal.
12.3.2010 18:54 - Tyna
Myslela jsem jejich manželské aktivity potom (modřiny, výmluvy typu "To ne já, to víno, má paní".) I když ani tu první noc se tedy zrovna nevycajchnoval. Já osobně bych ho seznámila s kancem mnohem dříve...

Chmur je můj člověk. Já beru jednoznačně Staré město :-)
12.3.2010 19:58 - sarven
merlin, si zbytočne ofenzívny. tiso rozhodne nebol geroj. bol to človek, ktorý veľkú časť svojho politického života zatváral oči, utiekal sa do falošných predstáv a posvätil vraždenie a deportovanie občanov svojho štátu. tých ktorých prisahal chrániť. nie je to možno presné, ale bol zbabelec a vrah.

môžem aj podrobnejšie. v rámci štúdia histórie a následne rokov učenia som o ňom mal workshop. ale viac menej netuším aká rozumová úvaha ťa k nemu viedla. každopádne to nič nemení na tom čo som povedal: Beneš nebol hrdina. priam bol zbabelec. bol to tieň masaryka, ktorý utiekol zo svojej krajiny. a po vojne sa nelegitívne stal opätovne prezidentom.

a čo sa týka bielych havranov, tiež ma nemilo prekvapilo že sa vrátili a nasnežili. nuž zima sa blíži (neustále)
12.3.2010 20:43 - Chmur
Píše:
I když ani tu první noc se tedy zrovna nevycajchnoval. Já osobně bych ho seznámila s kancem mnohem dříve...

Příznám se, že slovo nevycajchnoval v mém slovníku chybí. Zřejmě to bude něco ve smyslu nepředvedl :-)
Za pár facek smrt rozpáráním? Není ten trest neúměrný zločinu. Nestačilo by vykastrovat?
Nick:
Velikost okna: [1] [2] [3]
Zobrazit náhled Zobrazit náhled
Tagy:
Vaše IP adresa není z "bezpečných" adres. Příspěvek se odešlou pouze se správně opsaným kódem. Pokud nechcete opisovat kód, můžete se přihlásit (pokud nemáte účet, nejprve se zaregistrujte), nebo nám poslat informaci na PM a my Vaši IP adresu přidáme.
Tanec s draky
Dlouho očekávaný pátý díl ságy ledu a ohně. Datum vydání není zatím oznámeno, ale letos už to určitě vyjde. :-) >> více <<
Napsání článku
Chceš se podílet na obsahu tohoto webu? Napiš o čemkoli, co se týká Písně ledu a ohně (recenze knih, her, životopis tvé oblíbené postavy apod.) a my tvůj článek rádi zvěřejníme. >> více <<
Založení diskuze
Zaujalo tě něco v sáze ledu a ohně? Máš svou teorii? Poděl se o ní v diskuzi. Nebo se chceš na něco zeptat, nejsi si jistý svou interpretací? Rádi poradíme. >> více <<
ČAS 0.31100106239319 sec