GRRM a Píseň

Alek
3.11.2007 13:47
Posbírané informace z rozhovorů s Georgem R.R. Martinem o Písni ledu a ohně a všem, co se jí týká. Bude průběžně aktualizováno.
Autorská citace #41
8.10.2009 08:59 - sarven
si krutý, si chtivý, a nedávaš odpovede. si Lannister? :)
ale vážne. "still and tranwuil and lovely to behold." neviem si spomenúť, a potrebujem to vedieť. zabudni na dávne spory a podpor nás Starkovcov :)
Autorská citace #42
8.10.2009 09:55 - heavy_head
"Komu patří tahle země?" zeptal se Jojen Brana.
"Noční hlídce," odpověděl. "Tohle je Dar, Nový dar, a severně od něho Brandonův dar. " Mistr Luwin ho učil dějepravě. "Brandon Stavitel daroval zemi na jih od Zdi do vzdálenosti pětadvaceti líg černým bratřím. Za jejich... za jejich podporu a pomoc." Byl hrdý, že si tuhle část stále pamatuje. "Někteří mistrové říkají, že to byl nějaký jiný Brandon, ne Stavitel, ale přesto je to Brandonův dar. O tisíce let později Dobrá královna Alysanne navštívila Zeď na svém drakovi Stříbrokřídlém a Noční hlídka na ni tak zapůsobila svou statečností, že přiměla Starého krále zdvojnásobit velikost jejich půdy na padesát líg. A to byl Nový dar." Mávl rukou. "Tady. Tohle všechno."

Tebe neučil dějepravě mistr Luwin, sarvene? :-)
Autorská citace #43
8.10.2009 10:03 - Flanker.27
Plác plác plác (potlesk).
Autorská citace #44
8.10.2009 10:09 - sarven
krásne. to mi veru nenapadlo. ale otázka: a na základe čoho tvrdíš, že to je ono? nevidím tam žiadny dôkaz, opis veže, alebo ten citát...
Autorská citace #45
8.10.2009 10:33 - head_head
Vidím tam Brana na Hodorovi. ;-)
Autorská citace #46
8.10.2009 12:34 - Flanker.27
Tak tak, ani mě něnapadlo, že by v tom mohla vzniknout nejasnost.
Autorská citace #47
8.10.2009 13:49 - sarven
slyšte mne Řvát! zlostí! po pol roku, čo mám ten kalendár som si teraz všimol postavy v jazere! pardon!
Autorská citace #48
8.10.2009 20:05 - Alek
Hezký :-)

A abychom se vrátili k tématu; vypadá to, že Tanec už přerostl rozsáhlostí první a čtvrtý díl a blíží se k nejrozsáhlejšímu třetímu (snad něco pře 1100 jeho-editoru-stran, Bouře měla něco přes 1500). Teď se pral s Jonem, naznačoval, že se ho snad pokusí dostat na Zimohrad.

Jo a třetí postava z prologového tria byla již obsazena.
Nick:
Velikost okna: [1] [2] [3]
Zobrazit náhled Zobrazit náhled
Tagy:
Vaše IP adresa není z "bezpečných" adres. Příspěvek se odešlou pouze se správně opsaným kódem. Pokud nechcete opisovat kód, můžete se přihlásit (pokud nemáte účet, nejprve se zaregistrujte), nebo nám poslat informaci na PM a my Vaši IP adresu přidáme.
Tanec s draky
Dlouho očekávaný pátý díl ságy ledu a ohně. Datum vydání není zatím oznámeno, ale letos už to určitě vyjde. :-) >> více <<
Napsání článku
Chceš se podílet na obsahu tohoto webu? Napiš o čemkoli, co se týká Písně ledu a ohně (recenze knih, her, životopis tvé oblíbené postavy apod.) a my tvůj článek rádi zvěřejníme. >> více <<
Založení diskuze
Zaujalo tě něco v sáze ledu a ohně? Máš svou teorii? Poděl se o ní v diskuzi. Nebo se chceš na něco zeptat, nejsi si jistý svou interpretací? Rádi poradíme. >> více <<
ČAS 0.3027970790863 sec