AGOT hry

Dalcor
28.5.2007 14:18
Deskovka Hra o trůny
Bratr nedávno koupil tuto geniální zábavu - tedy deskovku Hry o trůny. máte někdo valstní zkušensoti, hrál jste?
Fandovské rozšíření A Feast for Crows.
3.2.2010 21:56 - Alek
Mno, já jsem to tak brzo neplánoval, ale vlastně proč ne. Pokud budou mít chuť ostatní, tak klidně. Tenhle víkend asi ne, ale některej z příštích klidně. Takže pokud se najdou další tři čtyři lidi, já jsem za.
4.2.2010 19:45 - WestFlame
Nechcete udělat jeden sraz někdy v týdnu?... já o víkendech moc v Praze nejsem a rád bych se zašel někdy podívat. :-)
4.2.2010 20:00 - Alek
No to nevim, já bych proti nebyl, ale když vezmu, že jedno haní deskovky je tak na 6 hodin, to je tak, abychom se sešli nejpozdějc někdy ve tři hodiny (pak už tě z heren asi yyhoděj, nemluvě o nás dojíždějících nepražácích). A to nevim jesli je schůdný u ostatních...?
Nick:
Velikost okna: [1] [2] [3]
Zobrazit náhled Zobrazit náhled
Tagy:
Vaše IP adresa není z "bezpečných" adres. Příspěvek se odešlou pouze se správně opsaným kódem. Pokud nechcete opisovat kód, můžete se přihlásit (pokud nemáte účet, nejprve se zaregistrujte), nebo nám poslat informaci na PM a my Vaši IP adresu přidáme.
Tanec s draky
Dlouho očekávaný pátý díl ságy ledu a ohně. Datum vydání není zatím oznámeno, ale letos už to určitě vyjde. :-) >> více <<
Napsání článku
Chceš se podílet na obsahu tohoto webu? Napiš o čemkoli, co se týká Písně ledu a ohně (recenze knih, her, životopis tvé oblíbené postavy apod.) a my tvůj článek rádi zvěřejníme. >> více <<
Založení diskuze
Zaujalo tě něco v sáze ledu a ohně? Máš svou teorii? Poděl se o ní v diskuzi. Nebo se chceš na něco zeptat, nejsi si jistý svou interpretací? Rádi poradíme. >> více <<
ČAS 0.40057992935181 sec