AGOT hry

Alek
1.11.2008 14:11
Co: Československé setkání lidí, kteří mají rády Píseň ledu a ohně. Hlavní náplní programu bude představení a vyzkoušení některé z her na motivy Martinovy ságy. Buďto sběratelské karetní hry AGOT CCG anebo stolní hry AGOT BG. Další program záleží už čistě na vás. Ale možná přijde i zlovlk. ;)

Kdy: Sobota 22. listopadu 2008, kolem 12.00

Kde: Praha, Outpost.

Kdo:
  • Alek
  • Andre
  • Dandali (určitě! :-))
  • Chroust
  • Léto
  • Macintoush
  • ...a tady může být i tvé jméno! :-)
Takže máte-li zájem, dejte určitě vědět. V anketě také můžete hlasovat, kterou z her byste raději vyzkoušeli (obě v jednom dni asi těžko zvládnem, i když bude-li nás víc, můžeme se rozdělit dle libosti).
18.2.2010 15:01 - Alek
Doplněny tři fotky a report z pera Chrousta.
18.2.2010 18:51 - Alnag
Moc pěkný zápis. :)
22.2.2010 14:17 - zbz
Jak jsem již nekde psal, vytvoril jsem karetni hru s tematikou Pisne. Pokud by si to chtel nekdo zahrat muzem se potkat v cajovne v Praze apod.
22.2.2010 17:12 - Alek
Já bych si určo zahrál. Co takhle udělat někdy v březnu zase sraz? Zkusili bychom karty a třeba ještě dali jednu deskovku. Zatím předběžně bez data, jen esli by byl zájem.
22.2.2010 19:48 - Flanker.27
No někdy bych taky dorazil, pokud mi pobočník otevře brány Králova přístaviště...
22.2.2010 20:47 - Chroust
zbz - Karetni? co to jako ma byt? dyt karetni oficialne existuje, hod nejake screeny.
23.2.2010 17:15 - zbz
Jedná se o hru na obdobném systému jako je Bang. Je tam samozřejmě spousta odlišností vzhledem ke snaze být blízko reáliím ságy. Je to svižné a pro 2 až 6 hráčů. Je to taková odpočinková záležitost po složité deskovce :-) Zatím se líbila všem, a to i těm kteří ságu neznají. Karty jsou zpracované do formy hracích karet v zásadě k nerozeznání od obdobných prodávaných. Obrázky jsou z netu a od jednoho známého autora obrázků ságy, a i z tohoto důvodu bych sem nerad dával jakékoliv screeny apod :-) chápete autorské právo je třeba ctít.
25.2.2010 19:15 - Alek
Flanker: Zatím nebyl důvod brány zavírat :-)
25.2.2010 20:35 - Flanker.27
A když mi někdo osvětlí pravidla...
25.2.2010 20:41 - heavy_head
Nic to není, Flankere, neboj se! Dandali mi je vysvětlila asi za deset minut a já jsem ji hned poté porazil na hlavu. Škoda, že jste u toho nebyli. :-)
25.2.2010 21:16 - Alek
Flanker měl na mysli asi pravidla deskovky, ofiko karetní hru jsme hráli jen jednou, ono když už se nás sejde víc, tak je lepší když se hraje nějaká hromadná hra. Což splňuje i IF Bang, tak se na něj taky snad někdy dostane.
26.2.2010 00:01 - Flanker.27
Ty a Dandali? Přišla za tebou v šatech děvečky?
26.2.2010 08:46 - heavy_head
Ne. Zvolili jsme méně lannisterský způsob setkání. Přijel jsem tramvají.
Podrobná zpráva
26.2.2010 18:19 - Flanker.27
Alek: Jo, doplňuji, že jsem skutečně měl na mysli deskovku, protože tak nějak tíhnu ke strategiím (roky u Total Waru, Fantasy Generala, Starcrafta, Blitzkriegu apod. udělaly svoje...).

heavy: Už si vzpomínám, že jsem ten report kdysi četl. Velmi pěkné, leč připravilo mne to o mou mladickou romantickou představu...
26.2.2010 19:45 - heavy_head
I ty jeden romantiku. :-)
Nick:
Velikost okna: [1] [2] [3]
Zobrazit náhled Zobrazit náhled
Tagy:
Vaše IP adresa není z "bezpečných" adres. Příspěvek se odešlou pouze se správně opsaným kódem. Pokud nechcete opisovat kód, můžete se přihlásit (pokud nemáte účet, nejprve se zaregistrujte), nebo nám poslat informaci na PM a my Vaši IP adresu přidáme.
Tanec s draky
Dlouho očekávaný pátý díl ságy ledu a ohně. Datum vydání není zatím oznámeno, ale letos už to určitě vyjde. :-) >> více <<
Napsání článku
Chceš se podílet na obsahu tohoto webu? Napiš o čemkoli, co se týká Písně ledu a ohně (recenze knih, her, životopis tvé oblíbené postavy apod.) a my tvůj článek rádi zvěřejníme. >> více <<
Založení diskuze
Zaujalo tě něco v sáze ledu a ohně? Máš svou teorii? Poděl se o ní v diskuzi. Nebo se chceš na něco zeptat, nejsi si jistý svou interpretací? Rádi poradíme. >> více <<
ČAS 0.29731392860413 sec